fbpx

De PowerSlim 30 dagen afslank challenge

Durf jij de uitdaging aan?

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in een 30 dagen challenge waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

Wat kun je verwachten van de PowerSlim Afslank Challenge:

6-9 kg gewichtsverlies mogelijk binnen 30 dagen

Geen hongergevoel, 6 eetmomenten per dag

Gewoon mee-eten met de rest van je gezin

Een slanker, strakker en fitter lichaam

De Challenge biedt de volgende voordelen:

Een PowerSlim startpakket voor 129 euro i.p.v. 159 euro

Inclusief gratis PowerSlim kookboek t.w.v. 14,95

Iedere week gratis consult met je persoonlijke coach.

1 jaar gratis begeleiding na het behaalde streefgewicht.

PowerSlim Coach: Diana Herrera

Met de afslankchallenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding.

Vanaf 16 januari starten wij met de 30 dagen challenge. In die komende 30 dagen word je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Uitleg

Vanaf 1 januari’17 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd. PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen? Meld je dan nu aan voor de 30 dagen afslankchallenge en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

 

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Laat hier uw gegevens achter en ga voor een vitaal 2017!

Powerslim Actie

6 + 4 =

Share This