fbpx

Vaarwel…

lovehandles, buikje of onderkin!

Pijnloos.
Geen hersteltijd.
Nieuwste methode.

02

VOOR EEN HEERLIJK GEVOEL

Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones. Denk hierbij aan dikke of verslapte bovenarmen, lovehandles (vetophopingen in uw taille),  zadeltassen (vetophopingen aan uw dijen) of een dubbele onderkin. 

04

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Zulke probleemzones kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw lichaam. Medische bodycontouring met behulp van cryolipolyse is wetenschappelijk bewezen uiterst efficiënt. Na de 1e behandeling is  gemiddeld al 22% vetreductie behaald.

03

STRAK RESULTAAT

Cryolipolyse verwijdert vetcellen definitief! De behandeling reduceert plaatselijke vetophopingen aanzienlijk en verstrakt uw huid (cellulite wordt verzacht). Kortom: het licht mag weer aan! En alles uiterst veilig!

Cryolipolyse, een ‘koud kunstje’ om definitief vet te verwijderen!

BODYCONTOURING
Team Vital is gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van de nieuwste methode van cryolipolyse. Wij richten ons op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U krijgt hoogstaande behandelingen met minimale risico’s: veiligheid en deskundigheid staan bij ons op de eerste plaats.

 

MANNEN EN VROUWEN

De Cryovital behandeling is bedoeld voor vrouwen en mannen die van een kleine hoeveelheid vet af willen. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 29. Is dat bij u het geval dan adviseren wij u eerst met PowerSlim aan de slag te gaan alvorens een cryolipolyse behandeling te starten.

DEFINITIEF VET VERWIJDEREN

Onze Cryovital verwijdert vetcellen definitief! De behandeling reduceert plaatselijke vetophopingen aanzienlijk en verstrakt uw huid (cellulite wordt verzacht). Onze innovatieve Cryovital pakt uw probleemzones doeltreffend aan door middel van extreme koude. De afvalstoffen worden op een natuurlijke wijze via het lymfesysteem afgevoerd (over een periode van 6 weken). 

WERKWIJZE

De behandeling met de Cryovital duurt zo’n 40 minuten en dient twee keer uitgevoerd te worden en bij sommige drie keer. Tussen de behandelingen zit een periode van 6 weken om het lichaam tijd te gunnen de afvalstoffen af te voeren. Een en ander is ook afhankelijk van de grootte van de behandelzone.  De vetcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd en zijn blijvend weg. Om alle afvalstoffen na de -intensieve- behandeling af te voeren is het noodzakelijk om de dagen nadien veel water te drinken.

VOOR WELKE ZONES

Een cryovitalbehandeling is geschikt voor de volgende zones

  • Buikzone
  • Lovehandles/zwembandjes (rond de middel)
  • Muffin top (zone boven de broek)
  • Rugzone
  • Zadeltassen (bovenbenen)
  • Bovenarmen
  • Onderkin
  • Bovenbenen
LANGE TERMIJN OPLOSSING

De verwijdering van de vetcellen is definitief. In de behandelde zone zijn er dus minder vetcellen. De resultaten van een behandeling zullen even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde voeding en levensstijl, zullen uw resultaten ook op lange termijn stabiel blijven. Een herhalingsbehandeling is, indien gewenst, uiteraard altijd mogelijk. 

Meer weten over Cryovital behandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Share This