fbpx
plastische chirurgie

 

Meer dan 20 jaar ervaring in cosmetische ingrepen….

Deskundig.
Persoonlijk.
Huiselijke sfeer.

02

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Het bewaren van de expressie en de persoonlijkheid van het gezicht, dat is voor ons de sleutel tot échte natuurlijke schoonheid!

04

EERLIJK EN RECHT DOOR ZEE

Onze plastisch chirurg is door haar jarenlange ervaring geen praatjesmaker: zij is eerlijk, zeer direct, en kent de grenzen van het vak en het menselijk lichaam.

Katia VandenDwey: ‘In de cosmetische chirurgie heb je als cliënt de keuze! Enerzijds zijn er klinieken waar de chirurgen anoniem zijn of snel wisselen. Anderzijds zijn er de gereputeerde plastisch chirurgen die op zichzelf werken omdat ze graag de arts-patiëntenrelatie op de eerste plaats zetten. Bij Team Vital staat juist de persoonlijke band met de cliënt voorop. Vertrouwen betekent immers alles in mijn vak’.
Wat bieden wij.
Onze ervaring.
Onze plastische chirurgen zochten bewust naar een kleinschalige en persoonlijke werkomgeving…
Dit vormt voor haar het antwoord op het toenemende probleem van onpersoonlijke, vaak wisselende en/of anonieme chirurgen wiens eerste contact met de patiënt vaak pas op de operatietafel of behandelstoel zelf gebeurt. Bij Team Vital sta je als patiënt vanaf het eerste consult tot en met de nazorg steeds in contact met de chirurg.
Share This