fbpx
U kunt ons bereiken op info@teamvital.nl

powerslim

 

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Deskundig advies.
Goed vol te houden.
Lekkere producten

SAMEN BEWUST

De beslissing om af te vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is.

SNEL & BLIJVEND

Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen en de controle terug in handen krijgt.

CONTROLE

Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding.

BEGELEIDING

Deze langdurige persoonlijke begeleiding word verzorgd door één van de PowerSlim voedingscoaches die bij u past.

Wat bieden wij.
Onze ervaring.

Als je wilt starten dan maak je met ons een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur.

We doorlopen met jou een gezondheidsverklaring en bespreken je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn.

Na het meten van uw gewicht en het bekijken van een aantal parameters zoals gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, BMI, doen we een aantal omvangsmetingen. U kunt de resultaten met uw eigen inlogcode online bekijken. Hierna krijgt u ook uw Personal Body Story mee naar huis met de gegevens uit de Bio Impedantie Weegschaal.

Ja, ik wil een vrijblijvende intake!

Bekend van televisie

In de onderstaande aflevering van Koffietijd kunt u het ‘levende bewijs’ ervaren van het effect van PowerSlim.