fbpx

Extra kilootjes? Blijf op je streefgewicht met persoonlijke 1-op-1 coaching

Extra kilootjes? Blijf op je streefgewicht met persoonlijke 1-op-1 coaching

Aangenaam.
Diana Boudewijns.

Ik ben Diana Boudewijns, jouw voedingscoach voor de komende periode, als jij dat wilt! Ik ben jaren terug PS Food & Lifestylecoach geworden omdat ik niet geloof in punten en calorieën tellen, maar wel in lekker eten met voldoende eetmomenten tijdens de dag. Niemand heeft tenslotte graag honger!

Ik vind het geweldig wanneer mensen weer zelfvertrouwen krijgen en gelukkig zijn, daar word ik zelf ook gelukkig van. Inmiddels heb ik al vele mensen -persoonlijk- begeleid en samen heel wat mooie resultaten bereikt. Of je nu 10 of 50 kilo wilt afvallen, samen zorgen we ervoor dat jij jouw streefgewicht bereikt. Een PS food & lifestyletraject is geen dieet maar je leert gewoon ‘anders’ eten. En, en er mag best veel! Afvallen is niet moeilijk. Dat lukt eigenlijk altijd als je je aan de fasekaart houdt. Maar het op gewicht blijven is veel lastiger. Daarom is het fijn dat er een jaar voor staat om je doel te bereiken. Na dat jaar weet je precies wat jouw valkuilen zijn en hoef je nooit meer aan iets anders te beginnen omdat je dan precies weet hoe jij -voor jouw gewicht- moet eten!

Ik leer je hoe jouw lichaam werkt, wat voeding voor je doet en hoe je met voedzaam eten op gewicht blijft. Overgewicht is per slot van rekening niet fijn en kleding staat zoveel leuker als het niet over een bergje heen getrokken moet worden. Maar de aller belangrijkste reden om een gezond gewicht na te streven is je gezondheid! Een gezond gewicht geeft aanzienlijk minder risico op hart- en vaatziekten, diabetes, minder druk op de gewrichten en een stabielere bloedsuikerspiegel. Tegelijkertijd geeft het je veel meer energie zodat je kunt stralen als nooit tevoren!

Deskundig advies.
Goed vol te houden.
Lekkere producten.

SAMEN BEWUST

De beslissing om af te vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is.

CONTROLE

Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ànders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding.

SNEL & BLIJVEND

Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen en de controle terug in handen krijgen.

BEGELEIDING

Deze langdurige persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van de PowerSlim voedingscoaches die bij u past.

Wat bieden wij.
Onze ervaring.

Als je overweegt te starten dan maak je met ons een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur.

We doorlopen met jou een gezondheidsverklaring en bespreken je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn.

Na het opnemen van je gewicht en het bekijken van een aantal parameters zoals vetpercentage, spiermassa, vetvrije massa, BMI doen we een aantal omvangsmetingen. Je kunt de resultaten met je eigen inlogcode online bekijken. Hierna krijg je ook je Personal Body Story mee naar huis met de gegevens uit de Bio Impedantie weegschaal.

Ben je die vergeefse pogingen ook beu? Meld je dan nu aan voor een adviesgesprek

Na lang twijfelen maakte ik de stap in maart om te beginnen aan powerslim.
Zo kwam ik in aanmerking met Diana.
Ze steunt me super. De begeleiding is helemaal top. Thanks Diana voor me te helpen met het behalen van m’n streefgewicht ?

Danielle de Ruijter

Al tijden worstel ik met de gevolgen van onstabiele hormonen, net als heel veel andere vrouwen. De ene dag past mijn broek perfect, de volgende dag krijg ik de rits niet meer dicht. Hiervan werd ik erg onzeker. Ik heb geprobeerd mijn dieet aan te passen, minder te eten, anders te eten, meer te sporten, etc. Na een aantal maanden werd ik er hopeloos van. Toen ik een traject gestart ben met voedingscoach Diana, kreeg ik weer motivatie. Ze heeft er vertrouwen in dat ik met juiste sturing weer helemaal in balans raak.?

Fransien Buysrogge

Zo blij dat ik met PS ben gestart? Diana is een lieve fijne coach, ze is duidelijk in het aangeven hoe ik me doel moet bereiken. Ze geeft veel tips en adviezen, en elke keer weer maakt ze me blij met haar positiviteit.  Voor de mensen die graag willen afvallen, ben je op het juiste adres.

Anouk Linting

In de onderstaande aflevering van Koffietijd kunt u het ‘levende bewijs’ ervaren van het effect van PS Food & Lifestyle.

Share This