fbpx

Muscle Shaping
HI-EMT

spieropbouw en vetreductie in één, voor buik, billen etc.

Snelle spieropbouw.
Pijnloos.
Geen hersteltijd.

02

REVOLUTIONAIR PROGRAMMA

HI-EMT is voorzien van verschillende unieke programma’s, steeds opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals bij een echt fysiek trainingsprogramma. Het programma is ontworpen voor een maximale stimulatie hetgeen leidt tot het beste resultaat, voor jou!

04

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN 

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een gemiddelde toename van 16% van de spiermassa werd waargenomen bij patiënten die één tot twee maanden na de HI-EMT behandeling werden behandeld. Tegelijktijd is vastgesteld dat gemiddeld 19% vetreductie in het gebied behaald werd.

03

SNEL RESULTATEN

Al na 4 sessies zijn de resultaten zichtbaar met plattere en gespierdere buik en/of strakkere (gelifte) billen. De behandeling is niet pijnlijk en voelt ‘slechts’ als een stevige work-out.

‘Eén behandeling van 20 minuten staat gelijk aan
30.000 crunches (buik) of squats (billen)’

HOE WERKT HI-EMT MUSCLE SHAPING?

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Stimulation) maakt gebruik van magnetische golven waarbij spieren gedwongen worden om ongeveer 30.000 keer (!) in 20 minuten samen te trekken. Aanvankelijk is deze medische technologie ontwikkeld om spieren op te kunnen bouwen, maar onderzoekers ontdekten al snel dat het nabijgelegen vetcellen ook afbreekt. 

Elektromagnetische therapie wordt al vele jaren gebruikt in de geneeskunde (o.a. urologie en gynaecologie) en zijn door hun efficiëntie en veiligheid goed ingeburgerd.

HI-EMT technologie maakt gebruik van een zeer gericht elektromagnetisch veld met een hoge intensiteit (gemeten in Tesla) en is gebaseerd op de elektromagnetische inductiewet van Faraday. Het elektromagnetische veld passeert het lichaam op een niet-invasieve manier. Het zorgt voor interactie met motorneuronen om supramaximale spiersamentrekkingen te veroorzaken. In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze véél effectiever.

De blootstelling van de spieren aan deze samentrekkingen leidt tot een aanzienlijke spierversterking en een toename van het spiervolume van gemiddeld 16%. Tegelijkertijd vindt er gemiddeld een vetreductie plaats van 19%. 

VOOR WELKE ZONES?

Deze behandelmethode is ideaal om toe te passen op de billen en de buik en zorgt voor uitstekende resultaten. Echter, ook bovenbenen en bovenarmen zijn prima te behandelen. In het buikgebied zullen spieren weer zichtbaar worden, mits het BMI van de patiënt niet te hoog is. Bij het behandeling van de billen zal tijdens de behandelperiode (standaard 6x) behalve een spierversteviging ook een lift van de bilpartij merkbaar zijn. 

HI-EMT Slim heeft twee applicators die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen, bij mannen en vrouwen:

 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Armen/ schouders 
 • Hamstrings
IS HI-EMT GESCHIKT VOOR MIJ?

Voordat er een behandeling plaatsvindt wordt er eerst een intake afgenomen. Er wordt dan gekeken of doelstellingen realistisch zijn en uiteraard of u een geschikte kandidaat bent. De behandeling is niet echt geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Deze mensen moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken (informeer in dat geval naar ons PowerSlim plan of een cryolipolyse behandeling). Verder is de behandeling  niet uit te voeren bij spieren in de borststreeek omdat deze te dicht bij het hart liggen en er daardoor hartritmestoornissen kunnen ontstaan. Ook voor zwangere vrouwen is de behandeling niet geschikt. 

HOE ZIET HET BEHANDELPLAN ERUIT?

Kun je eenmaal met de behandeling beginnen, dan is er 30 minuten per keer nodig. In totaal zijn er 6 behandelmomenten, met een interval van 3 tot 4 dagen, in een periode van 2 tot 3 weken.  Er kunnen maximaal 2 zones per keer behandeld worden (omdat er 2 applicators op het toestel zitten). Patiënten kunnen tijdens de behandeling ontspannen achterover leunen en ontspannen, terwijl het apparaat werkt. Tijdens de eerste vijf minuten van uw behandeling voelt u druk en warmte in het behandelde gebied. Dit kan ongemakkelijk zijn, maar niet pijnlijk. Kort daarna verdwijnt het ongemak. De spiercontracties komen overeen met meer dan 30.000 (!) buikspieroefeningen of “squats” voor de billen!

Er is geen hersteltijd na de behandeling nodig en spierpijn treedt nauwelijks op. De behandeling is volledig veilig en niet-invasief.  Na de behandeling kunt u dus direct weer terug aan het werk, er is dus geen down-time.  Na een HI-EMT behandeling zullen patiënten hetzelfde gevoel ervaren als na het sporten met een hoge intensiteit.

WAT ZIJN DE TARIEVEN?

Tarieven per 1/10/2020

1 losse behandeling 1 zone € 80,-
1 losse behandeling 2 zones € 110,-
Kuur 6 behandelingen 1 zone € 420,-
Kuur 6 behandelingen 2 zones € 600,-
Introductie behandeling 1 zone € 60,-
Introductie behandeling 2 zones € 90,-


Een volledige kuur bestaat uit 6 behandelingen per zone (buik, billen, bovenbenen of armen). Maximaal 2 zones per behandeling mogelijk.

WELKE EFFECTEN GEEFT HI-EMT?
 • Strakkere en gespierde buik
 • Buikspieren activeren zonder de rug te belasten
 • Mooie ronde en stevige billen
 • Toename en versterking van spiermassa
 • Verbranding van vet
 • Lichaamscontourverbetering
 • Makkelijker afvallen/ geeft je lichaam een enorme boost
 • Start van een gezondere actievere leefstijl
 • Gezondheid / Anti-aging
 • Huidverstrakking
 • Betere sportcondities kunnen behalen. Spieren worden zo sterk dat moeilijke oefeningen nu wel goed gaan
 • Verbeteren van de bloedcirculatie
 • Verbetering van energie
 • Versnellen van stofwisseling
 • Versterken van de beenspieren
 • Versterken van buikspieren na zwangerschap
 • Kan een positief effect hebben op het versterken van de bekkenbodemspieren
 • Kan helpen bij bilpijn (piriformis ischias, slijmbeursontsteking)

Verhoogde musculaire doorbloeding leidt tot vorming van nieuwe spiervezels en stimulatie van de collageenproductie.

 

Je lijf verdient het!

Share This