fbpx

Belly make-over

Terug naar de tijd waarin je die strakke buik had?

Snelle spieropbouw >
vetzone bevriezen >
huid verstrakken.

 02

In december voordelig afscheid nemen van ’teveel buik’!

Team Vital biedt diverse lichaamsverbeterende behandelingen zoals cryolipolyse (coolsculpting) en velashape (huid verstrakken, anti-cellulitis). Onlangs hebben wij een behandeling voor snelle spieropbouw (muscle sculpt) aan ons behandelaanbod toegevoegd!

We hebben nu een combinatie-therapie samengesteld die in korte tijd geweldige resultaten voor de buikzone oplevert. Tijdens de ‘belly make-over’ worden de eerder bovengenoemde technieken gecombineerd waardoor de gehele buikzone uitzonderlijk effectief behandeld wordt. Zo wordt de aanwezige vetmassa aangepakt door middel van cryolipolyse (vet bevriezen). Door de HI-EMT muscle sculpt in te zetten worden buikspieren in korte tijd terug opgebouwd. Zo staat 1 behandeling gelijk aan maar liefst 30.000 (!) crunches. Om de huid weer een strakke, stevige structuur terug te geven wordt de uiterst efficiënte velashape behandeling ingezet. Behalve dat het eindresultaat een natuurlijk ogend resultaat oplevert, is de gehele behandeling pijnloos! Dat klinkt mooi toch? En dat is het ook!

De normale behandelprijs van deze totaalbehandeling bedraagt € 1.295,00. Indien je echter in december besluit deze belly make-over uit te laten voeren dan is een introductiekorting van toepassing waardoor het behandeltarief nog maar € 845,00 bedraagt (betaling in 2 termijnen mogelijk).

Wil je vrijblijvend een intake? Bel Team Vital Terneuzen, T.0115-611409 of mail terneuzen@teamvital.nl

 

Je buik verdient het!

Share This