fbpx
HIFU

Een facelift zonder snijden!

 

Niet chirurgisch.       Huid verjongend.       Voor hals, nek en gelaat!

 

02

GEEN  HERSTELTIJD

Na de behandeling kan er gewoon weer verder gegaan worden met de dagelijkse bezigheden.

 

04

ZONDER SNIJDEN

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

03

REGENERATIE

De ultrasone geluidsgolven worden afgegeven in de diepe SMAS-huidlaag en resulteren binnen enkele weken in verstrakking van het weefsel van het gezicht, dat nieuw collageen gaat aanmaken.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)
Facelift therapie is een nieuwe en moderne techniek om de huid gladder en strakker te krijgen zonder snijden!Collageen heeft een liftend effect waardoor je huid zal verstevigen en ‘verjongen’.
Hoe werkt het?
Onze HIFU, op basis van het innovatieve ultrasoon, bestrijdt uiterst effectief rimpels en oneffenheden in het gelaat. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) facelift therapie is een nieuwe en moderne techniek om de huid gladder en strakker te krijgen zonder snijden! De ultrasone geluidsgolven worden afgegeven in de diepe SMAS-huidlaag en resulteren binnen enkele weken in verstrakking van het weefsel van het gezicht, dat nieuw collageen gaat aanmaken. Collageen heeft een liftend effect waardoor je huid zal verstevigen en ‘verjongen’.
Op welke plaatsen?
De behandeling kan op meerdere plaatsen op het gezicht worden uitgevoerd en is geschikt voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan zonder snijden en zonder downtime.
Hoelang duurt de behandeling?
De duur van de behandeling is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een HIFU behandeling tussen de 15 en 90 minuten.
Behandelingstoepassingen

 

  • Verwijdert rimpels op het voorhoofd, rond de ogen en mond
  • Liftend en huidverstrakkend rondom jukbeenderen
  • Verbetert de huidelasticiteit en de contouren van het gelaat
  • Verstrakt de kaaklijnen en vermindert de marionetlijnen tussen mond en neus
  • Verstrakt de huid op voorhoofd en lift de wenkbrauwen
  • Verbetert de huidstructuur, verkleint poriën en geeft de huid een fris uiterlijk
  • Vermindert nekrimpels
  • Gaat prima samen met botoxbehandeling of LED-therapie om zo nog meer het verouderingsproces tegen te gaan
Vrijblijvende intake

Het eerste consult is geheel vrijblijvend en kost € 10,00. Een dergelijk consult duurt 30 minuten en dient onder andere om de conditie van uw gelaat vast te stellen en om enkele ‘proefshots’ te ondergaan. Uiteraard worden uw wensen uitvoerig besproken en kan een behandeltarief vastgelegd worden. Aanmelding voor zo’n consult kan telefonisch:
Team Vital Terneuzen: 0115 – 611 409
Team Vital Vlissingen: 0118 – 414 671
Team Vital Capelle a/d IJssel: 06 – 5131 0833

Tarieven
Behandelingstarieven liggen tussen € 525,00 (bij een wenkbrauwlift of oogwallen, kraaiepoten) en € 1.150,00 (bij full face en hals).
Share This